About
THESE ARE A FEW OF MY FAVORITE THINGS. 

Wardrobehouse.com is een style-site/blog/digitaal moodboard. Hier vind je trend updates, stylingtips & fashionable must-haves. Een dosis stijl en inspiratie op je scherm.

Alle content op Wardrobehouse.com wordt geschreven, gemaakt en samengesteld door Racky Westrik. Een twenty-something mode journaliste, styliste en journalistiek studente.

“Wardrobehouse.com is een digitaal dagboek. Alles wat op de site staat zijn dingen die mij inspireren – van een artsy foto tot een paar stiletto mules. ‘What I like, love & lust’. Moodboards zijn (naast Byredo parfum, Diptyque geurkaarsen, zalm sashimi en wenkbrauwpotlood) mijn favorite thing in the world. Er is niets beter dan iets nieuws creëren van dingen die al bestaan. Ik ben 24/7 bezig met het verzamelen van beelden, items en het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën. Ik zou niet weten wat ik elke dag zou moeten doen als ik hier niet mee bezig was – het is voor mij een life line: iets waar ik energie van krijg en wat ik het allerleukste vind om te doen. Dat is ook waarom ik Wardrobehouse.com ben gestart. Ik wil alles wat mij inspireert en enthousiast maakt delen met anderen. Want, wat is er leuker dan dat?”